Celulóza potravinársky Vysokou Aktivitou Činidla Enzým Rozklad Enzýmov, 100 g Doprava Zadarmo

  • €16.58
  • €14.92



  • Zdieľať:

Doplňujúce údaje

Cellulase je všeobecný termín pre multi-súčasť enzýmov, ktoré rozkladajú celulózy na výrobu glukózy. To môže hydrolyzovať na β-1,4-glukózy dlhopisov celulózy, a je skupina enzýmov, ktoré transformujú celulózy do vlákna a glukózy. Všeobecný výraz nie je jeden enzým, ale multi-zložka enzýmu systém, ktorý zohráva synergický efekt. Tento produkt je látka, prášok alebo tekutý prípravok, vyrobený podľa metabolizmus Trichoderma. To môže hydrolyzovať prírodnej celulózy na generovanie cellooligosaccharides, cellobiose a glukózy. Tento produkt je potrava-trieda produktu a spĺňa príslušné medzinárodné a domáce normy. Mechanizmus účinku: Cellulase je multi-zložka enzýmu systém a podklad štruktúra je veľmi zložitý. V dôsledku vody insolubility podkladu, adsorpcie cellulase nahrádza ES zložitý proces tvorený enzýmu a podkladu. Cellulase prvé konkrétne je adsorbovanej na podklade celulózy, a potom celulóza je rozdelený do glukózy pod synergické pôsobenie viacerých komponentov. Enzymatickú aktivitu: 1g enzým prášku (alebo 1 ml enzým riešenie) na 50℃, pH4.8, 1min hydrolyzovať substrátu (filtračný papier, CMC, savá bavlnená alebo salicin) na výrobu 1µg glukózy enzýmu množstvo je 1 enzymatickú aktivitu jednotky. Cellulase (pevné) enzymatickú aktivitu: až 50 000 U/g použitie: V reaktanty, hromadenie disacharidy bude brániť enzymatickej hydrolýzy procesu. Použitie teplota tohto produktu je 30°C~60°C, najlepšie je 50°C, je pH 4.0~5.5, a najlepšie je 4.8. Vo všeobecnosti platí, že dávkovanie je substrát 0,5% z hmotnosti môže byť účinné, prosím, určiť najlepšie dávkovanie na základe experimentov. Tento produkt nie je škodlivé pre ľudí, ak to náhodou kontaminoval pokožky, stačí opláchnuť čistou vodou. použitie: 1. Aplikácie v potravinárskom priemysle ①Used v ovocnej a zeleninovej šťavy, spracovanie, môžu uľahčiť exudation z medzibunkových látok a zvýšiť výťažnosť šťavy; zníženie tlaku v priebehu lisovania a majú objasniť účinok; ② Cellulase spracovanie sóje suroviny môžu podporovať peeling sójové bôby, zvýšiť výnos z high-kvalitné rozpustné bielkoviny extrahované zo sójových bôbov alebo sóje koláče, a môže byť tiež použitý na vymáhanie bielkoviny a olej v bean mláto, a môžu byť použité pre výrobu škrobu; ③The účinok cellulase na kvalitu dusená chlieb: dobrú vodu zadržiavať, zlepšenie múky, kvality múky a zvýšiť úsek odolnosť cesto; zvýšiť lepok silu a vplyv na objem dusená chlieb, optimálne okrem výške 0,5%;④, Aby rastlinných tkanív mäkké a nadýchané, zlepšujú stráviteľnosť a chuť; ⑤ V čaji spracovanie, pectinase sa pridáva pri ťažbe, cellulase môže zvýšiť ťažbu miera čaj a pevná obsah čaj polievka. Liečenie čaj s cellulase pripraviť okamžité čaj môže skrátiť doba extrakcie a zlepšiť rozpustnosť vo vode Chudobných ťažba miera čaj taníny, kofeín, atď. 2. Aplikácie v oblasti ochrany životného prostredia ① používa sa v recyklačnom vlákniny odpadu, zvyškov, a vlákniny v komunálnych odpadových je premenená na glukózu, alkoholu a jednej bunky, bielkoviny, atď.; ② Po kukuričného klasu je hydrolyzovaný podľa cellulase, polymér L-kyseliny mliečnej sa vyrába z kukuričného škrobu môže byť použitý na výrobu biologicky odbúrateľné plasty; ③ Vyrábať etanol paliva po hydrolyzing kukuričné steblá; 3. Aplikácia v fermentačného priemyslu ① celulózy obsah surovín v alkoholického piva je pomerne vysoká. Po použití cellulase, škrob a celulóza môžu byť premenené na cukor v rovnakom čase, ktorý zlepšuje využitie hodnotiť surovín a skracuje kvasenie čas, čím sa zvyšuje víno výnos a zníženia viskozity kaše, a kvalita vína je čistá. ②In sójová omáčka varí, cellulase sa pridá počas fermentácie v nádrži, na rozšírenie a zjemňujú bunkovej membrány sóje surovín, čím sa uvoľňuje bielkoviny a sacharidy obsiahnuté v bunkách, čo môže skrátiť varenie čas a zvýšiť aminokyseliny obsah skončil sójovou omáčkou. 12%, obsah cukru sa zvýši o 18%, farba je dobrá, a žiadne ďalšie cukru farba je potrebné, ③It sa používa pri fermentácii tuhé soli-free sójová omáčka, ktoré môžu rozkladu celulózy zabalené bielkovín, tak, že proteín je vystavená, čo je výhodné pre proteináz k rozkladu bielkovín, zvyšuje výnos sójová omáčka, urýchľuje rýchlosť fermentácie, a zlepšuje chuť a kvalitu sójovou omáčkou. Množstvo enzýmu príprava je len 0.0125%; ④It sa používa pri výrobe maltózy v pivovarníctvo na zvýšenie rozpustnosti pšeničné zrná, urýchliť klíčenie, znížiť jednotný obsah glukózy v saccharification kvapalina, zlepšiť výkon filtrácie a uľahčiť destilácie alkoholu; ⑤ na výrobu Japonské saké, 0.02%~0.1% cellulase je pridaná, aby nasiakli ryže na 17 ho

Štítky: chránič smar z, piestové 58mm 13mm, pro fotoaparátu 5 6 7, chránič ospalé, poľský nechty sady, sivá boho bedrom, pro bowl víkend, kus dámske 4xl, nálepku bora 50c.


  • Čas Použiteľnosti: 24 Mesiacov
  • Pohlavie: Unisex
  • Certifikácia: CFDA
  • Balenie: Taška Balík
  • Hmotnosť: 0.1
  • Oddelenie Meno: Dospelý
  • Poplatok Jednotky: Tašky
  • Názov Značky: CN Zdravie
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Pridať recenziu

Hodnotenie?




Môžete tiež rád


Podpora 24/7
TELEFÓN
E-mailová adresa
[email protected]